sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

helliköön hongkong lomalaisia


Yksi ihanimmista tuli perjantaina Hongkongiin, ja mulla on sen kunniaksi lomaa koko ensi viikko.

Hongkongissa kokonainen viikko ei tosin ole mitään. On niin paljon, mitä haluan näyttää ja tehdä yhdessä.


Kahden päivän aikana olemme jo ehtineet istua kahviloissa, moikata paperipandoja PMQ:ssa, hakea neuvoja työelämään Man Mon temppelin ennustajalta, hikoilla Cheung Chaun saarella, syödä sushia Genkissä, juoda drinkkejä puistossa ja baarissa, pulahtaa Tai O:n infinity pooliin helteisen vaelluksen päätteeksi, jakaa ruoka-annokset kantonilaiseen tyyliin isomman porukan kesken, bailata rannalla ja rantabaarissa ja istua bussien ja ratikoiden kakkoskerroksissa.


Vielä on kuusi päivää aikaa.

Niiden vieton voisi aloittaa brunssilla yhdessä Sheung Wangin suloisista kahviloista ja jatkaa Quarry Bayn, North Pointin ja Mong Kokin markkinoille. Jossain vaiheessa pitää käydä Peakillä, pikniköidä Hong Kong Parkissa, matkustaa Star Ferryllä ja naureskella heikolle hongkongilaisen elokuvataiteen tuntemukselle Avenue of Starsilla. Syödä intialaista TST:ssä ja dim sumia Prince Edwardissa. Lisää Genkiä. Shoppailla Causeway Bayssa. Uida Shek O:ssa. Katsella pingviinejä ja pandoja sekä antaa tuulen tuivertaa hiuksissa Ocean Parkissa. Käydä ehkä Macaossa. Rauhoittua Tai Chillä Kowloon Parkissa.

Ja sitten haluaisin vain lomailla, ottaa rennosti, löhötä puistossa, juoda skumppaa ja juoruta.

Olen ihan tutinainnoissani, mutta samalla vähän jännittää, että näyttäytyykö Hongkong niin ihanana ystävälleni kuin minulle.

Toivon niin.

4 kommenttia:

 1. Mukavaa lomaviikkoa teille, toivoo äiti

  VastaaPoista
 2. No todellakin näyttäytyi aivan ihanana! Kiitos vielä, niin mahtava lomaviikko! ja kreisiä miten paljon ehdittiinkään tehdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että tykkäsit! Ehdittiin kyllä ihan sikana kaikkea. Vaikka paljon jäi kyllä jatkoonkin :)

   Poista